Hoe Werkt Het

Welkom op mij hoe werkt het pagina van strijkservice Enschede. Op deze pagina zal ik uitleggen hoe u zonder problemen mijn service kunt bestellen.

Maak Het Makkelijker Niet Moeilijker

Zelf dacht ik dat het over het algemeen wel duidelijk was hoe het werkt en hoe u mijn strijkservice kunt bestellen maar dit bleek toch niet het geval te zijn.
Dus om er voor te zorgen dat u ervaring zo soepel te laten verlopen vind u een uitgebreide stappen plan onderaan deze hoe werkt het pagina die u zal helpen bij u bestel proces.

Iedereen Simpel bestellen

Iedereen kan gebruik maken van strijkservice Enschede jong of oud iedereen is van harte welkom om hun strijkgoed bij mij langs te brengen.

Voor mij strijkservice is geen contract nodig dit geld voor iedereen ook voor mensen met een persoon-gebonden budget (pgb). Houd u er wel rekening mee met de algemene voorwaarden.

U bepaalt zelf wanneer u het beste uitkomt. U kunt uw strijkgoed afgeven en ophalen op een vooraf gemaakte afspraak die u kunt maken door te bellen op het telefoon nummer die u op mijn contact pagina kunt vinden.

Hoe Werkt Het Bij Strijkservice Enschede

  1. Sorteer de was die u gedaan wilt hebben.
  2. Was NIET gevouwen aanleveren.
  3. Bel voor een afspraak. 
  4. Breng u wasgoed langs.
  5. Geef extra instructies indien nodig.
  6. U was word door ons verwerkt.
  7. Afhalen wasgoed op afgesproken tijdstip.
  8. Contant betalen bij afhalen van u wasgoed.
  9. Klaar.
Bedankt dat u mij hoe werkt het pagina heeft gelezen en ik hoop dat het wat duidelijke is geworden hoe alles werkt.
Mocht er nog vragen zijn of er is gewoon iets nog onduidelijk dan raad ik u aan om mij een e-mailtje te sturen. Of gewoon even te bellen dan weet ik zeker dat wij er wel uitkomen.
strijkservice Enschede footer logo
Adres

Schietbaanweg 25
7521 CX Enschede

Contact

[email protected]
Telefoon: +31 0627597728

Links

Privacy
Voorwaarden
Hoe Het Werkt